Inname kleding en goederen bij kledingbank MEVE.  Maandag tot en met Vrijdag, 09.30 uur tot 15.30 uur.

Tijdens de openingstijden kunt u terecht voor het inleveren van goed bruikbare gebruikte kleding, nieuwe kleding is uiteraard ook welkom.
Met name aan mannen, kinderkleding en dameskleding vanaf maat 46 hebben wij een chronisch te kort.
Kledingbank MEVE! neemt naast kleding en linnengoed, ook kleine huisraad en klein werkend elektra aan maar geen speelgoed.
Gebruikte kussens en dekbedden nemen wij helaas niet meer aan, deze zijn helaas niet gewild.IKROS heeft een Speelgoedbank voor ouders met kinderen uit alle wijken van Zoetermeer.
Bij de Speelgoedbank (
Kerkenbos 16, 2715 RP Zoetermeer) kunnen ouders die een Zoetermeerpas hebben,
speelgoed ophalen voor hun kinderen.

Wat is de Speelgoedbank?
De Speelgoedbank van Stichting IKROS Zoetermeer is een weggeefwinkel van speelgoed voor kinderen van ouders met een minimaal inkomen. Naast dat spelen gewoon leuk is, is spelen ook belangrijk voor de ontwikkeling. Goed speelgoed geeft het kind volop mogelijkheden tot oefenen,ontdekken en fantaseren. Speelgoed is vaak duur en daardoor is het voor ouders niet altijd mogelijk om hun kind het juiste stuk speelgoed aan te bieden op het juiste moment van zijn ontwikkelingsfase. De Speelgoedbank is dan de uitkomst!

Wilt u speelgoed komen halen?
Iedereen die in het bezit is van een MEVE pas en/ of een Zoetermeerpas kan gebruik maken van de Speelgoedbank. Elke maand opnieuw kunt u bij de Speelgoedbank langskomen om een stuk speelgoed op te halen. Uiteraard stellen we het op prijs dat ongebruikt speelgoed ook weer bij ons ingeleverd wordt. Bent u student of zit u net boven de grens om in aanmerking te komen voor een MEVE pas of Zoetermeerpas? Kom langs of neem contact met ons op en we bekijken samen de mogelijkheden.

Wilt u speelgoed komen brengen?
De Speelgoedbank is voor haar aanbod afhankelijk van wat aangeboden wordt. Heeft u speelgoed dat ongebruikt in de kast blijft liggen of waar uw kinderen op uitgekeken zijn? U maakt ons er blij mee! Van knuffels (gewassen), knutsel- materialen tot boekjes en cd’s, al het speelgoed krijgt bij ons weer een nieuw leven. Het enige dat gewenst is, is dat het ingeleverde speelgoed, schoon, heel en compleet is.


Naast al deze goederen blijft er dus nog veel kleine huisraad over dat van harte welkom is binnen MEVE!
Deze spulletjes worden gecheckt en gecontroleerd op winkelwaardigheid. Deze worden hierna op onze site
"Goods for Foods" aangeboden en geruild tegenover lang houdbare levensmiddelen. Met deze levensmiddelen maken wij
noodpakketten voor gezinnen die daar voor in aanmerking komen.

 Voor meer info over de Goods for Foods:

 Goods for Foods Facebook